joi, 26 aprilie 2012

1 Mai

Întrebarea la ordinea zilei în perioada asta este ce se face de 1 mai!

Pentru că luni majoritatea au liber şi înseamnă că avem 4 zile una după alta libere, se aude şi că în week-end vor fi 30-32 de grade, aşa că...

Însă nimeni nu se bagă să organizeze, iar eu n-am chef anul ăsta, lumea vrea să stea şi comod mai înspre casă, alţii vor să alerge la iarbă verde, dacă ne apucăm să facem lista pornim clar de la 25-30 de persoane în sus, ceea ce înseamnă 2-3 grătare clar, apoi mâncare şi băutură, liste, bani, maşini şi câte şi mai câte. Eu dacă nu am maşină, nu pot impune să se meargă acolo sau acolo.

Pe altă parte, în anumite locaţii unii sunt doriţi, alţii nu, se face o ruptură, se supără lumea, se simte exclusă şi câte şi mai câte, încât 1 mai ăsta devine o pacoste.

Mai e varianta cu corturi, deşi e frig, însă şi aici apar mofturoşii care vor să se pişe în WC, nu la coaja copacului, apar friguroşii care, oricât de cald ar fi, vin cu geamantanul de pulovere, apar plângăcioşii că ei nu dorm bine sau dimineaţa îi doare nu ştiu ce coastă, şi iar nu e bine.

Şi mai sunt ăia, sincer nu ştiu de ce, care mi-au spus că orice variantă ar rămâne bătută în cuie, ei vin unde mă duc eu. Şi dacă eu sătul de nehotărârea asta stau acasă, ce faceţi, veniţi la mine acasă? Nu de alta, dar să ştiu să fac patul! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu